Nota legal


Raó social:Oscar Garcia Alvarez
NIF: 40531195C
Adreça: Camí dels traginers, 32 – 17253 Vall-llobrega – GIRONA
Email: oscar@pinturanauticaoscar.com

Finalitat del lloc web
La pàgina web té una finalitat informativa sobre els serveis de Oscar Garcia Alvarez, així com un formulari de contacte.
El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.pinturanauticaoscar.com

Legislació
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Oscar Garcia Alvarez o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Oscar Garcia Alvarez i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de Oscar Garcia Alvarez

Contingut de la web i enllaços (links)
Oscar Garcia Alvarez es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Oscar Garcia Alvarez no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Oscar Garcia Alvarez . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de Oscar Garcia Alvarez té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

© Copyright 2021 Oscar Pintura Nàutica - OscarBono Bike Repair.

Tots els drets reservats.